Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

> Dom > Proizvodi > ICCP anoda > Sadržaj

MMO žica anoda

MMO žica anoda

Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd je jedan od vodećih Kina mmo žica anoda proizvođača, a s profesionalne tvornice mi smo u mogućnosti pružiti vam jeftini mmo žica cink anoda titana žice sa dobre kvalitete. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas. MMO žica anoda se uglavnom koristi za...

Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd je jedan od vodećih Kina mmo žica anoda proizvođača, a s profesionalne tvornice mi smo u mogućnosti pružiti vam jeftini mmo žica cink anoda titana žice sa dobre kvalitete. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas.


MMO žica anodakoristi uglavnom za kontinuirani horizontalne anoda tlo krevet, incontinuous vertikalni površini, tlo skladištenja opreme, podzemni skladišni opreme, kabelsku zaštitu, vodu za brodove, i opreme za tretman vode, itd. Istaknuti je visoka plin evolucija potencijalnih.

MMO wire anode

TitaniumSubstrate:

Susret ASTMstandard B256 razreda 1or razred 2.Žica anoda parametra:

Diameter(mm)

Length(m)

CurrentOutput(mA/m)

Expectedlife(Y)

1.5

300

328

20

3.0

300

656

20

Thedimensionandparametercanbedesignedaccordingtocustomer #39; srequest.

WireAnodeApplication:

Canisteredanodes;

Continuoushorizontalgroundkrevet;

Discontinuousverticalgroundkrevet;

Iznad zemlje tankovi;

Undergroundstoragetanks;

Electriccableshielding;

Waterstoragetanks;

Vode bojler protiv korozije;

Watertreatmentequipment.

Najveća prednost jeMMO Titanium žica anodaje visoka plin evolucija potencijal, u osnovi nema plina evolucija u katodna zaštita potencijal (zaštita potencijal u-850 Mv, općenito poželjno da -1,2 V, vs CSE, u odnosu na Cu/zasićena i CuSO4 referentne elektrode), koji otklanja sigurnosne rizike. Ima i drugih prednosti kao što su niska Gustoća struje, vrhunsku uštedu, odlična stabilnost, jaka kombinacija premaz i supstrat i dug radni vijek.

Još jedan od naša jedinstvena prednost anoda titana je priprema sirovina, koja je posebno razvijena tri generacije inženjera na temelju praktične uvjete. Elade samostalno vlasništvu tehnologije za stvaranje anoda aktivni aditiv za Rutenija spojeva, spojeva Iridium i Platinum spojeva posebno se koristi za polje anoda. Elade također surađuju s BAOTI grupe, Western metalne materijale i BAO Steel Group proizvesti Titan materijal za cink po međunarodnim kriterijima, cijeli proces dobro kontrolirati tijekom taljenje, lijevanje ingota i valjanje ploča. Titan materijal ima potencijala, na površinu je lako da otvrdne koji povećavaju puta premaza na podlogu i smanjiti troškove veće korozije. Elade poduzeli naprednija tehnologija Elektrostatski premaz, Izotermno tlaka i posebne plin pristranost osigurati čak i prevlaka, po kojoj su sigurni aktivnost i dugovječnost.

Hot Tags: mmo žica cink anoda titana žice, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: