Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Elektroda Platinised Titan Ionizator vode

Elektroda Platinised Titan Ionizator vode

Ionizator vode radi na jednostavnom principu elektrolize. Bilo koji tip ionizator vode ima dvije elektrode staviti u kontejner vlasništvo dvije komore odvojene polu-propusnu membranu. Dvije elektrode - pozitivno i negativno, staviti u dvije odvojene komore i struja je prošao...

Ionizator vode radi na jednostavnom principu elektrolize. Bilo koji tip ionizator vode ima dvije elektrode staviti u kontejner vlasništvo dvije komore odvojene polu-propusnu membranu. Dvije elektrode - pozitivno i negativno, staviti u dvije odvojene komore i struja prolazi kroz njih. Proces ionizacije se odvija na prolazak struje kroz elektrode. Otopljenih minerala dobiti ni privlači pozitivne ili negativne elektrode, Dakle jedna komora će imati kisele vode dok će drugi imati alkalne vode. ALKALNA voda je za piće svrhu, budući da je kisela voda za dezinfekciju ili sterilizaciju.

platinised titaium anode

Ključni faktor za kvalitetu vode ionizator je materijal elektrode. Većina dobar ionizatori na tržištu koristi elektrode izrađen od platine pozlaćeni ili Miješana premaz metalnih oksida na razredu 1 titana. Titan će otapaju u ionizirane vode kao jeftinije metala kao i nehrđajućeg čelika. 2G ionizator koristi razreda 1 Titan elektrode pozlaćen sa dobar električni vodič s dugovječnost izgrađen u posljednjih 10 godina koji će također otapaju tijekom elektrolize. Inox je korišten za Ionizator vode elektrode u kasnim osamdesetim i nije pronađen biti prikladan materijal jer oni ne traju više od nekoliko godina. Industrija počela koristiti Titan premazom platina ili Titan osnovnog obložen Miješani metalni oksid ranih devedesetih jer će trajati beskonačno.

water ionizer platinised titaium anode

Elektrode ionizator vode su jedan od najvažnijih komponenti i to spada u dvije osnovne kategorije – stan ili mrežaste, ravne ploče su prilično jednostavan i gladak, bez teksture. Samo titanijumsku pločicu s platina premazom. Mrežaste pločice dolaze u raznim varijacijama. Ove ploče započinju solidan komad visoko kvalitetni titana koji onda teksture u nekoliko različitih načina. Jednom tanjuru je bila "teksturirane" je dvostruko obložene sa platina. Mrežaste elektrode se koriste na temelju slojeva električne vodljivosti koje ukazuju da teksturom metalne površine su bolji vodiči električne energije nego stan metalnih površina kada obložena squaremeter su iste. Zato većina novijih vode ionizator tehnologija sada koristi elektrode s nekom vrstom mreže dizajn. Ima premaz spada u mješovite metalnih oksida premaz i platina, općenito, na Mješoviti metalni oksid premazom elektroda je dobra vodljivost i manje skupo usporedi s platinised Titan elektrode, dok platinised Titan cink anode su bolje vodljivosti.


Hot Tags: voda ionizator platinised Titan elektrode, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: