Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

> Dom > Proizvodi > ICCP anoda > Sadržaj

Anoda Grijača vode

Anoda Grijača vode

Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd je jedan od vodećih Kina vode grijač anoda proizvođača, a s profesionalne tvornice mi smo u mogućnosti pružiti vam anoda grijača jeftini vode dobre kvalitete. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas. Električni bojler može istjecati voda i...

Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd je jedan od vodećih Kina vode grijač anoda proizvođača, a s profesionalne tvornice mi smo u mogućnosti pružiti vam anoda grijača jeftini vode dobre kvalitete. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas.

Električni bojler može istjecati voda i struja nakon korištenja neko vrijeme, to je uglavnom iz razloga da je magnezij štap konzumirati ali ne Zamijeni na vrijeme, korozije spremnika postati grijač vode i perforacije. U principu, vodu električni grijači magnezij štap treba zamijeniti svake dvije godine. Zbog različitosti kvalitete vode, neki bojler može pokrenuti iz uporabe manje od jedne godine. Kratak životni vijek, čestim zamjena čini trošak povećati. Načelo razlog korozije spremnika vode grijač je Cl-Korozija u vodi. Kvaliteta vode diljem Kine je drugačiji i teško pronaći efikasan zaštićivanje metodije je.

Water heater anode rod

Miješani metalni oksid (MMO) Titan elektrode koje pruža naša tvrtka kao pomoćni anoda, vode grijač radi kao katoda, oni oblici zaštite sustava u vodu bojler koji također usluge kao vođenje medij. Kada struja prođe kroz elektrode, Cl-u vodi kreće ka anoda i koncentrat, Cl-na strani katode će postati razrjeđivanja. Grijač spremnika za vodu kao katoda u reduktivnih okruženju, ovo Možete skratiti brzinu korozije spremnika i proširiti svoj životni vijek.

Hot Tags: vode bojler anoda, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: