Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd
Categories

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Novosti > Sadržaj

Obećanje je dug

Priča o < obećanje je dug > je vrlo popularan među nama, znači ispunjenje obećanja ćemo napraviti. To je lako reći, ali teško za napraviti, pogotovo kada je u pitanju komplicirane dostava pitanja o trgovačkim poslovima.

Primili smo Elade Tech, plaćanje probnu narudžbu iz slavne i velike tvrtke koja je specijalizirana za projekte katodne zaštite na 18 travnja 2016. Roba je 8 komada MMO cjevasti anoda se testirati, u pripremama za dolazak bulk narudžbi. Klijent je potrebno čim prije isprobati robu, možemo potpuno smatra potreba klijenata i obećao da će isporučiti robu u 2 dana. Dva razloga kako slijedi:

Za prvi put, imamo zaliha materijala od titana cijevi. To je jedan od profesionalnih operacijama poboljšati zadovoljstvo klijenata koje pohranite materijal vruće prodaja proizvoda na skladištu i skraćivanje radnog vremena.

S druge strane, nedavno smo imati puno masovno naloge u proizvodnji i obradi dobara u električni otpor peći zajedno. Iz expections, zbog ranijih zahtjeva isporuke druge robe, u popodnevnim satima od 19. travnja, morali smo sinteriranje 8 Titan cjevasti anodni sama u peći, sustići preko ruba. Pet sati sinteriranje, struja cijenu rmb 1000, a kamoli druge troškove kao troškove rada. Kako to učiniti? Voditelj proizvodnje odlučio je bez oklijevanja: unatoč nekoliko stotina Američkih dolara vrijednosti narudžbe, unatoč gubitka novca, moramo uhvatiti sa preko ruba!

Roba je spremna, ali klijent je imao posebna pakiranja zahtjeva karton kutija, dužine 1000 mm. Uobičajeni način je ambalaža drvena kutija za međunarodni dug transport. PVC cijevi i mjehur oblozi su kupili ispred vremena, odjel nabave, ali bilo je teško naći u kartonskoj kutiji. Kupovina voditelj pitao mnoge pakiranja dobavljača i tražili u pakiranju stvari tržišta, ali sve nije uspjelo.

Jedan od naših tehničara isporučen novi debeli karton, ali to nije bilo dovoljno dugo. Prodavač Hayon pokušao joj najbolje i konačno pronašli debele TV kartonskoj kutiji, dužine 1200 mm, dobra dužina! Nakon Zvjezdane staze je redizajn i ponovno rezanje iz pakirnica čije ime je bilo qing xiaodong, viši napravio kartonskoj kutiji je dovoljno dobar za pakiranje cijevi motora. On je poznat po svojim odgovorno i profesionalno duh u Elade Tech. Dobro pakiranje osvojio veliki Pozdravi opet od klijenta i strenthened klijenata povjerenje buduće suradnje.

Još jednom, Elade Tech ujedinjeni kao jedno i fulfiled obećanje to predati robu dobre kvalitete na vrijeme. Klijent znao gubitak i teškoće smo se upoznali, možemo, Elade ljudi, samo usmjerena na staviti u praksu pa: obećanje je dug.

Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: