Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd
Categories

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Novosti > Sadržaj

Zaljubi u Elade

U novoj godini's gala od 2016, Min je bio nagrađen "odličan novi zaposlenik" . On je bio malo iznenađen, i misli da on nije imao boljih performansi u radu od drugih u ovom aktivno i pozitivno radno okruženje. Doista se čini razumljivo i lijep.

Min rođen 1989 i diplomirao koledž za vrijeme biti vojnik. U siječanj 2015, počeo raditi u Elade i je bilo vrlo naporno radi i pametan. Za svaki zadatak organizirati dobro učinjeno po njemu i snimio početno završiti neke zadatke koji su bili raspoređeni.

Ovdje su neke intervju dijalozi:

Novinar: koje su vaše obveze u svakodnevnom radu?

Min:doing premaz i neke druge pomoći work.for primjer, danas radimo premazi za krilne anoda (Titan piramida za mmo anoda, katodna zaštita, mora svojoj platformi, od korozije, morska voda itd)

Novinar: čini se da vam se sviđa više obrazaca u radu.

Min:Yes, možemo naučiti i poboljšati puno.

Novinar: kažu da često nude pomoć drugim kolegama u tvornici?

Min:Yes, osjećam good.last godine, imali smo zapovijedi selektivni Elektrodepozicija metala (Aplikacija: elektroliza ekstrakt metala kao Coopera). Radimo zajedno za jedan gol i osjećaju puno bliže iznutra.

Novinar: kako ti se radi ovdje?

Min: uzeo malo vremena da se navikneš, i počeo sam da volim raditi ovdje. Imamo dobre duhove na posao, znaš, u jutarnjim satima, radimo čišćenja i dobrodošli novi dan, drago mi je da izvan opis.

Novinar: ove točke?

Min:Haha, naravno da ne. Imamo vrlo dobre socijalne politike. Mi smo slični charactered ljudi. Nakon što su narudžbe, mi bi bili sigurni da će dobro odraditi. I mi rado razgovarati i riješiti probleme.

Novinar: koji je tvoj plan za budućnost?

Min:it je vrijeme za mene da se skrasi. Planiraju da rade bolje ovdje i uživati u smislu elektromehaničkih i nadam se da imaju bolju budućnost.

Novinar: haha, smiri? Zaljubi u djevojku Elade?

Min:hehe... (lice isprati i nasmiješio se.)

Elade je lijepa i privlačna djevojka, također ima majka ljubavi za osoblje i klijente. Sa povjerenjem, mi smo na put i radi bolje nego jučer. Dobrodošli pobjeda suradnje s vama!

Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: