Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd
Categories

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Novosti > Sadržaj

Sve što treba učiniti priču pa Elade odličan zaposlenik osigura

Fakultetsko obrazovanje i iskustvo mehanički proces, Xiaodong Qin se pridružio Elade Feb, 2014 i nakon godinu dana, on je radio kao kontrolor kvalitete u radionici. Na 10 godišnjice Elade, odlikovan je odličan zaposlenik Elade.

Nakon što je čuo tražeći komentare na Xiaodong Qin, voditelj proizvodnje Nasmijala i mislila 2 sekunde, sljedeće su njegovi komentari:

"Xiaodong Qin radi hard i pametan, on je posebno strog sa kontrole kvalitete i svake pojedinosti moraju pažljivo pregledati! Zato preporučuje da bude odličan zaposlenika.

On radi sa super ozbiljno. I on je vrlo ljubazan, strpljiv i dobar u jasnu komunikaciju. Uz dobre statistike upravljanje je mala greška u svom radu.

Znaš, možemo elade pridajemo veliku važnost kontroli kvalitete proizvoda zadovoljstvo stopa je bila više od 97%, bezuvjetno proizvodi se deponira u radionici. "

Evo intervju riječi:

Reporter: da li volite raditi u Elade?

Xiaodong Qin: da, naravno, svaki dan imam dobar radni dan ovdje i ja uživati odgovoran je za moj rad i mene.

Novinar: zasto rad tvrdo i dobro?

Xiaodong Qin: moramo živjeti naše trenutke, ako da, se da stvari dobro učinjeno. Znaš, svaki dan je naša, ne drugima. Ako mi samo mislimo da je za klijente, kako možemo kontrolirati i garancija kvaliteta? Nikada kao da žalim, samo ja to dobro. Kao naš predsjednik je rekao: prije svega, morate se osjećati dobro zbog proizvode proizvodite!

Hehe, nikad ne misle da Xiaodong Qin je na poslu-holic, zapravo on je osobito briljantna i romantično. Vikendom, voli voziti bicikl i ići posjetiti joj žena, a onda joj da igra badminton.

Ikada u ime radionica, sudjelovao je u profesionalne kvalitete i proizvod znanja konkurenciji i engleski natjecanje. Sljedeći je njegov nacrt govora. Iako uz neke greške, to je lijepo, veselo i ohrabrujuće!

Baš kao što Xiaodong Qin napisao u nacrtu govora:

S deset godina razvoja, Elade je kao jaka orao, i svatko od nas je zamahu. Sve dok radimo zajedno, Elade je budućnost će biti ljepše!

Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: