Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd
Categories

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Novosti > Sadržaj

Čovjek sa jako uvjerenje

Chengbin Jiang dolazi iz grada Lanzhou i završio tehničku srednju školu. Počeo je raditi u Elade u 2008. Kao poznati stolar, njegov glavni posao je napraviti drveni okvir za isporuku robe. U 2013, nagrađen odličan exployee Elade.

Uz dugo vrijeme rada ovdje i odlične performanse, kolegama ga zovu majstor Jiang. Voditelj proizvodnje smatra visoko od njega, ovdje su neke komentare od njega:

"Jiang duhovni uzor je stolar. Puno voli svoj posao i ima vrlo jak osjećaj odgovornosti. On je vrlo strogi s woodenbox izrada i pokušava da bi ga bolje i bolje. Bez obzira kada, njegov rad stav je uvijek dobro. Ne voli ljude koji ne rade i pokazuje njegov mali prst prema tome. Na taj način možemo razumjeti ga bolje.

S 8 godina rada u Elade, praksa čini savršen - nije dovoljno jak da opisati njegovu vještinu i iskustvo. Međutim, on još uvijek ne koristi elektronske stroj za procjenu. Umjesto toga, on koristi ravnala za mjerenje veličine robe i uzima udaljenost prijevoza u obzir, kako bismo imali konkretne podatke o dimenzijama. Ne samo garantira kvalitetu drvena kutija, ali isto tako ne da Rasipa materijal i uzrokovati dodatnu naknadu prijevoza za klijente.

Primili smo nikad negativne komentare o woodenbox napravio. Jednom riječju, ja mu vjerujem i ja sam zadovoljan sa svojim radom."

U slobodno vrijeme, njegov najveći hobi je čitati knjigu. Čovjek s jako uvjerenje i uživajte u mudrosti, strast i toplinu iz knjige. On ima neke riječi koje potiče osobno i njegov kolegama. Neki su navedene:

1 navodnih: Dobro planirati i držati rada ide u red.

Citat 2: nikad ne gledaj dolje opon male stvari koje izgleda lako.

Citat 3:Work tvrdi, jamči kvalitetu, onda je u pitanju klijenata osmjeha. Mi smo ponosni na to i Elade ima bolju budućnost.

Citat 4: ujediniti i stojimo. Volim pomagati i drugima pomoć mene, na taj način, poteškoće su lakše za riješiti.

Citat 5:Where je volja, postoji način.

Osim čitanja, majstor Jiang također voli ples, šetnju, igrajući badminton i putovanja, itd. U dvije tvrtke galaš, imao je divno dance show. Usput, pokušao samo jednom, i naučili uspješne kako ići na skijanje.


Čovjek sa jako uvjerenje, suđeno je da imaju mirno i sunčano srce uz jasne upute, ne samo da ima dostignuća u radu, ali također uživa u životu u potpunosti.

Tvrtka sa jaka vjerovanja, je predodređen za rješavanje teškoća, ne samo postaje vrhu neki u liniji, ali također pomaže klijentima da ispune svoje snove!

Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: