Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd
Categories

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Anoda MMO Titan voda grijač

Bojleri i spremnici za vodu uvijek dolaze s anodama kao što su magnezij ili aluminijske šipke i thay su najčešći tip. Međutim, postoje neki očiti nedostaci ovih anodama, na primjer: veliki volumen, kratkovječnost i oni su bespomoćni s smrdljiv miris.

Pogon anoda koja obično je MMO Titan cink. To rješava ove probleme i postaje trend za bojler i spremnik za vodu. Ovaj MMO Titan cink za bojler može biti trajna zamjena za žrtveni jedan. Ona zamjenjuje žrtveni reakciju hraneći električne struje u rezervoar putem elektrode. Uređaj se priključuje u utičnicu. Preporučujemo ih često za smrdljive vode situacije gdje anodama ne mogu pomoći.

Miješani metalni oksid (MMO) Titan cink djeluje kao pomoćni anoda, bojler i spremnik za vodu djeluje kao katoda, oni oblici zaštite sustava u vodu bojler koji također usluge kao vođenje medij. Kada struja prođe kroz elektrode, Cl-u vodi kreće ka anoda i koncentrat, Cl-na strani katode će postati razrjeđivanja. Grijač spremnika za vodu kao katoda u reduktivnih okruženju, ovo Možete skratiti brzinu korozije spremnika i proširiti svoj životni vijek.

Za MMO Titan cink za bojler , obično je anoda MMO žice, jer je mala u volumen i manje težine. Dok MMO Titan cink za spremnik za vodu obično je MMO štap anoda postati napon za spremnik je veća od bojlera. Platinized cink također se može koristiti za spremnik za vodu, ali je vredniji u cijenu.

Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd je jedan od vodećih Kina vode grijač anoda proizvođača, a s profesionalne tvornice mi smo u mogućnosti pružiti te kvalitetne vode grijač anoda uz dobru cijenu. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas.


Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: