Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd
Categories

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Industrija znanja > Sadržaj

MMO Titan cink za metalne Electrowinning

U na electrowinning industriju, olovo dioksid anoda i Miješani metalni oksid (MMO) anoda su dvije zajedničke mogućnosti. Međutim, cink olovo dioksid nalaze od tih nedostataka: teška zagađenje okoliša, visoke potrošnje energije, krhke, teško proizvesti u raznim oblicima, premazivanje je jednostavno da odbacim.


S problemima okoliša povećava i stroge kontrole zagađenja, MMO anode postala naširoko koristi u industriji metala electrowinning jer ovaj MMO Titan cink za metalne electrowinning nude čistač alternativne i značajan power PC ušteda preko cink olovo dioksid.

Ovaj MMO anode se isključivo koriste u metalni oporavka sustava. Sustav se sastoji od taloženja elektrolitičkih ćelija u katoda u metalu želite dobiti. MMO obložena Titan Anode koje su uronjene u fluidizirani zabranjeno provođenje čestica, time se osigurava da su visoke razine masovnog transporta i nisko power PC zahtjevi. Metalni oporavka sustava služi za efikasan oporavak metala od razrijeđenih otopina gdje konvencionalna elektroliza ne može se smatrati.

Metala koji može biti Obnova ovom metodom su Bakar, nikal, cink i kobalt i koristi u oporavak cijanida osnovi elektrolita od zlata, srebra, bakra, cinka i kadmija cijanid je elektrokemijski uništen, zbog poboljšane anoda efikasnosti. Različitih metala tanjur van na različitim naponima aplikacija ako različite napone omogućit će sve metale treba oporaviti od Miješani metalni otpadne vode.

Elade je u mogućnosti isporučiti i novih motora i za Bojanje i servis za anode koriste za svih ovih procesa, posebno formulacije premaza za sulfat, je dizajniran da imaju dugo trajanje i nisku potrošnju energije.Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: