Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Cink anoda za cirkulaciju vode

Cink anoda za cirkulaciju vode

Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd je jedan od vodećih Kina anoda za proizvođače cirkulaciju vode i s profesionalne tvornice mi smo u mogućnosti pružiti jeftin cink za cirkulaciju vode dobre kvalitete. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas. Kruži voda...

Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd je jedan od vodećih Kina anoda za proizvođače cirkulaciju vode i s profesionalne tvornice mi smo u mogućnosti pružiti jeftin cink za cirkulaciju vode dobre kvalitete. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas.

Kruži voda dijeli na more voda i slatkovodnih tretman:

Metoda liječenja vodom mora: kroz more vode elektrolizom, natrijev hipoklorit i ostale oksidirajuće tvari Generiraju. Te tvari mogu ubiti ličinke morskih organizama i spore kako bi se spriječilo pričvršćivanje morski organizam. Kada kruži vodovodni djeluje kao katoda, to može zaštititi katode i ima funkciju korozije i premazi. More vode elektrolizom sistem za cirkulaciju vode je naširoko koristi u moru elektrane, morski balastne vode i druga polja.

Slatkovodna metoda liječenja: visoke koncentracije hidroksid putem elektrolize slatkovodne, nastaje u blizini katode; Ovi hidroksidi su lako kombinirati uz minerale i istaložiti. Voda je omekšala ovaj proces. Na anodu, hidroksilnih radikala, ozona i klor se Generiraju i te tvari mogu sterilizirati. Elektrolitska Vodovod je naširoko koristi u području unutrašnjosti elektrane cirkulaciju vode, Centralno klima kruži voda, a velike industrijske kruži voda i dezinfekciju industrije.

Anode For Water Circulation Treatment

Ova anoda za slatkovodne koje pruža naša tvrtka ima visoku kisika evolucije, generirati hidroksilnih radikalne, ozon i ostale oksidirajuće tvari. Ovaj proizvod je visoko učinkovit, dug životni vijek, naširoko koristi u liječenju slatkovodne cirkulaciju vode, industrijske vode omekšati i dezinfekciju industrije.

Cink anoda za cirkulaciju vode može se primijeniti za klimu voda kruži sustava elektrane kruži voda itd.

Hot Tags: cink anoda za cirkulaciju vode, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: