Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Cink anoda za bazen

Cink anoda za bazen

Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd je jedan od vodećih Kina anoda za bazen proizvođača, a s profesionalne tvornice mi smo u mogućnosti pružiti vam jeftin cink za bazen uz dobre kvalitete. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas. U posljednjih nekoliko godina bavljenja...

Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd je jedan od vodećih Kina anoda za bazen proizvođača, a s profesionalne tvornice mi smo u mogućnosti pružiti vam jeftin cink za bazen uz dobre kvalitete. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas.


U posljednjih nekoliko godina prakse Dezinfekcija vode oba javni i privatni bazeni konsolidirano, kroz proizvodnju Hipoklorit direktno u pumpanje krug, kroz elektrolizu vode u bazenu, prethodno additivated s Natrijevim u Mjeri od oko 4g/lt.


Stanica koristi varijable broja male veličine elektrode, oko 100 cm2 svaki, te kontrolira Senzor koji regulira njegovo funkcioniranje na temelju razinu koncentracije u Hyperchlorite u bazenu.


Elektrode raditi alternativno kao katoda i anoda u svrhu eliminacije naslage Karbonata kalcija i magnezija koji je oblik na površini. Iz tog razloga su elektrode se aktiviraju s prevlake sama, uglavnom Rhutenium oksid + Iridij oksid temelji se i obrada površina titana koji čini ih otporne na vrlo brojne inverzije polariteta proces zahtijeva.

Dobavljač smo obje elektrode za mjerenje prema crtežu kupca i listova od 1 m2 ili više u slučajevima kad su klijenti radije upravljaju rezanje izrezati sami.
Hot Tags: cink anoda za kupanje bazen, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: