Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Cink anoda za industrijske vode

Cink anoda za industrijske vode

Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd je jedan od vodećih Kina anoda za proizvođače industrijske vode, a s profesionalne tvornice mi smo u mogućnosti pružiti vam jeftin cink za industrijske vode dobre kvalitete. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas. Operativni princip...

Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd je jedan od vodećih Kina anoda za proizvođače industrijske vode, a s profesionalne tvornice mi smo u mogućnosti pružiti vam jeftin cink za industrijske vode dobre kvalitete. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas.

Princip rada elektrolitska voda transformaciju električne energije u kemijsku energiju elektrolitički proces. Oksidacija smanjenje reakcija odvija u blizini elektroda u ćelije tako da se otpadne vode pročišćavaju.


Ova metoda liječenja vodom uključuje izravne oksidacije smanjenje reakcije na elektrodi i smanjenje neizravne oksidacije reakcije između kemijskih proizvoda Generiraju u blizini elektroda i proizvoda u vodu, električni plutanje (prema malim mjehurićima Generiraju elektroliza proces plutajućih) i tako dalje.


U regiji anoda, organski u otpadne vode koje je teško to degradirati i redukcijskih anorganskih pojaviti reakcije oksidacije prilikom anoda je impresioniran struja može oksidirati na bezopasne tvari.


U regionu katodne otrovne metalnih iona svode na metal izravno ili može promijeniti otrovne visoke valentne metalnih iona u nisko otrovne metalnih iona po smanjenju od katodnih titanium electrode for industrial water
Pružamo Miješani metalni oksid (MMO) Titan cink kroz iznad princip rada za kupca zadovoljiti njihove zahtjeve.

Hot Tags: cink anoda za industrijske vode, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: