Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd
Obratite nam se

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > o nama

Shaanxi Elade novi materijal Technology co, Ltd nalazi u Xi'an Hi-Tech razvoj Zone, je certificirani visoke i nove tehnologije tvrtka, specijalizirana za R & D, proizvodnja i prodaja titana i različite supstrate elektrode, kao obojene metale i svoje proizvode duboko obraditi.

Elade ima svoj vlastiti profesionalni tehnički tim koji je bio usko surađivati s Xi'an objavljuje Šangajsko sveučilište na istraživanje i razvoj elektrode u nekoliko godina. Uz stalno usavršavanje i inovacije na dizajnu i tehnici obrade, svoje proizvode osvojiti dobru reputaciju i posjeduju konkurentniji na tržištu. Pogotovo metalne elektrode pogodna za razne kemijske industrije dosegla međunarodnim napredne razine i na kvalitetu proizvoda i performanse.


Elade uglavnom bavi metalnih materijala poput titana, tantal, niobij i cirkonij kao različitih kompozitnih anoda i katoda materijala koji se primjenjuju na području elektrokemije, koji se uspješno koriste u mnogim oblastima, kao što su proizvodnja chlor lužine, klorat i perklorat, electroextraction od obojenih metala, elektro-taloženja, galvanizaciju, elektroforeza, elektro-dijaliza, elektro-sinteza, ionizirana voda sintisajzer, katodna zaštita, formiranje aluminijske i bakrene folije i nakon tretmana.


Elade također pruža integrirani dizajn, proizvodnju i usluge tehničkog savjetovanja, uključujući Površinske anodne oksidacije i korozije zaštite kroz Ru i Pd premazi za Titan opreme, elektrodepozicija, galvansko liječenje vodom i tako dalje. Tvrtka ima Napredno upravljanje sustava, proizvodnje i testiranja opreme, i je dobio certifikat sustava kvalitete ISO9001.


Tijekom godina, Elade preuzima "oraničnih kultura kao sila, u dobroj vjeri upravljanje" kao koncept za enterprise. Proizvodi tvrtke naći dobro prodaju u više od 20 domaćih provincija i gradova i izvezeni široko na Međunarodna tržišta u zemljama i regijama kao u Americi, Britaniji, Japanu, Koreji, sredini istok, itd. Proizvodi i usluge osvojiti pohvale i duboko povjerenje kupaca i može se prilagoditi prema željama naručitelja.

Željeli bismo blisko surađuju zajedno s domaćim i međunarodnim klijentima, kako bi se postigla "Komplementarne prednosti", "obostrane koristi i dobitku" i "Zajednički razvoj"!


Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: